COACHEND LEIDINGGEVEN AAN CREATIEVELINGEN

COACHEND LEIDINGGEVEN AAN CREATIEVELINGEN

Nergens meer dan in de audio-visuele sector werken zoveel creatievelingen in een context die razendsnel evolueert en voortdurend in beweging is. Wie creatievelingen zegt, zegt gepassioneerd maar ook sensitief en wie beweging zegt, zegt verandering maar ook weerstand.

Daarenboven is de audio-visuele sector een werkplaats waarin plek en rangorde niet altijd even duidelijk zijn. Dit kan voor spanningen of demotivatie zorgen. Voor een leidinggevende in deze sector is het lang niet evident om al die individuen als groep te leiden of te begeleiden; of je nu headwriter, lineproducer, showrunner, regisseur, artdirector of hoofd postproductie bent (om er maar enkele op te noemen).

Als leidinggevende wil je doelen bereiken en resultaten zien. Daar is niets mis mee. Maar in welke mate moet je je aanpak aanpassen aan de mensen waarmee je te maken hebt? Wat is je eigen sociale stijl, wat is het gevaar om buiten je cirkel van invloed te gaan en hoe begin je aan het einde? Hoe herken je een aankomende crisis en hoe kun je die op het juiste niveau benaderen?

Deze 2-daagse opleiding zegt niet hoe u de creatievelingen kunt veranderen, maar geeft u wel inzicht in uw eigen leidinggevende stijl en reikt u tools aan om nog beter, coachend, aan te sturen.

Max aantal deelnemers: 10

Duur: 2 dagen

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x